Lengthtening Mascara

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

RM68.90

Video dikirim oleh Belle Yahya (@bellealyahya) pada

Achieved a fuller and long lashes that looks almost natural with added floral scent.

Description

How to use (apply one eyelashes at a time)

  1. Apply a generous coat of Mascara (1) to clean dry eyelashes.
  2. Apply Fibre (2), position wand in the middle of your lash and brush to the ends. Brush slowly, gently and avoid fibres being to close to the eyeball.
  3. Apply mascara (1) to seal the fibres from falling off.

The result: Lift lashes to the extreme

Smudge-free, removes easily with soap and water.

Caution

For external use only. Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes. Discontinue use if irritation occurs.

Ingredients

Mascara

Water, Acrylates Copolymer, CI 77499, Glycerin, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Stearic Acid, Triethanolamine, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Cetearyl Alcohol, Polyisobutene, Alcohol, Sorbitan Sesquioleate, Polysorbate 60, Cetearyl Olivate, Hydroxyethylcellulose, Sorbitan Olivate, Nylon-12, Phenoxyethanol, Fragrance, Sodium Dehydroacetate, PEG-90M, Silica

Fiber

Water, Acrylates Copolymer, CI 77499, Glycerin, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Stearic Acid, Triethanolamine, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Polyisobutene, Cetearyl Alcohol, Alcohol, Nylon-66, Sorbitan Sesquioleate, Polysorbate 60, Cetearyl Olivate, Hydroxyethylcellulose, Sorbitan Olivate, Nylon-12, Phenoxyethanol, Fragrance, Sodium Dehydroacetate, PEG-90M, Silica, Titanium Dioxide.

NET WT. 0.14 Oz. 4g

1 review for Lengthtening Mascara

  1. Rated 5 out of 5

    Dulu selalu bawak makeup remover sebab nak tanggalkan mascara punya pasal. Leceh. Macam saya ni memang suka gunakan mascara non-waterproof sebab senang tanggal, tapi selalunya bila saya dah suka satu produk mascara dekat drugstore tu, mesti discontinued sebab mascara non-waterproof tu kira macam versi beta and trial product je. After that company tu akan keluarkan mascara waterproof and discontinued mascara yg non-waterproof tu. Harap Sugarbelle dapat konsistenkan product senang tanggal macam ni! Senang nak solat dan jimat makeup remover hehe @makeupjunkiesaturday

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This