Sugarbelle JIMAT RAYA sehingga 70% dari 23 April - 9 May 2021

Assalammualaikum, Salam Ramadhan Al-Mubarak semua. Walaupun  Negara kita masih lagi dilanda wabak pandemik Covid-19, sama sama kita mendoakan agar wabak ini akan segera berakhir. Tapi ingat! walaupun tahun ni sudah ada Bazaar Ramadhan jangan lupa jaga SOP tau korang.

Korang dah Shopping raya ke belum tu? Yang penting! Sekarang Sugarbelle buat SALE JIMAT RAYA!

Sempena Hari Raya Aidilfitri Sugarbelle ada SALE JIMAT RAYA  KAW KAW! Jangan lupa grab promo sekarang tau! dari 23 April hingga 9 May 2021 je! PROMOSI SEHINGGA 70%! ADA SPECIAL FREE GIFT lagi tau! 

Boleh kita cantik sama sama raya ni dengan produk dari Sugarbelle!

Lip Cream ini mampu menghasilkan sapuan yang full caverage tau! Walaupun tekstur dia matte, tapi dia sangat ringan apabila dipakai dan memberi keselesaan pada bibir. Ia mengandungi Vitamin E dan minyak kelapa yang bertindak untuk mengelakkan masalah bibir kering dan menggelupas. 

Formula "light weight" pada Lip Cream ini menjadikan ia selesa saat di sapu pada bibir. Kandungan antioksidan di dalamnya membantu mengekalkan hidrasi bibir. Dengan hanya satu sapuan bibir kelihatan sihat dan menawan.

Jangan tunggu lama lama nanti stock licin hihi! Pembelian boleh dibuat di Website, Whatsapp, dan Shopee rasmi Sugarbelle Cosmetic.

 #sugarbellecosmetic #sugarbelleraya #promoraya 

 

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: