NEW LAUNCH: INSTANT GLOW CUSHION SPF 15++

Assalamualaikum semua. Apa khabar? Sihat? Okay tak PKP 3.0 ni? Apa apa pun sekarang kita kena dengar arahan kerajaan dari semasa ke semasa untuk kebaikan kita bersama ????  #stayathome #staysafe

Naluri orang perempuan ni, kalau #stayathome pun, mesti la nak cantik- cantik juga kan. Kali ni, Sugarbelle keluarkan produk yang plaing bersesuaian untuk dipakai bila- bila masa;

❕INSTANT GLOW CUSHION  

Banyak sangat keistimewaan Instant Glow Cushion ni tau!

❣️Packaging yang sangat menarik

❣️ Mengandungi SPF 15++

❣️Medium coverage 

❣️Sesuai dengan semua jenis kulit

❣️Mempunyai dua pilihan warna iaitu Light & Medium 

❣️Hadir dalam bentuk cecair dan mengandungi anti oksidan dan spf 15++ untuk melindungi kulit, merawat serta melembabkan kulit. Terus jadi flawless! 

❣️Teksur yang ringan 

Tekstur yang sangat ringan membuatkan Instant Glow Cushion sangat sesuai untuk daily makeup.. Tak percaya? Korang wajib try! Confirm akan jadi fans instant glow cushion ni!

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: